top of page

Jij gebruikt toch ook Office 365?

Office 365 is een veel gebruikte en bekende abonnement service waarmee je altijd over de meest recente hulpprogramma's van Microsoft beschikt. En dat is niet voor niets! Als Microsoft Partner bieden wij Office 365 aan voor bedrijven die veel met Officepakketten of SharePoint werken. Opslag van data vindt online plaats in de Cloud. Zo kun jij veilig, snel en betrouwbaar bij al jouw Office documenten.

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot jouw documenten. Waar je ook bent en wanneer je ook wilt werken, met deze abonnement service heb je jouw documenten bij de hand.

 

Vraag naar de mogelijkheden 

 

Hoe werkt Office 365?

Office 365 wordt in verschillende versies aangeboden. Afhankelijk van de manier van gebruik, het aantal gebruikers en het type apparaat waarmee gewerkt wordt, kunnen wij jou adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met Office 365 ben je altijd in het bezit van de laatste versie van Office. Deze ontvang je automatisch zodra die beschikbaar is.

 

Office 365 op al jouw apparaten

Op al jouw apparaten kan Office 365 geïnstalleerd worden. Onafhankelijk van het besturingsprogramma. Of het nu om Windows, Apple of Android gaat, de hulpprogramma’s van Microsoft werken feilloos samen. Hierbij kun je denken aan e-mail via Outlook, tekstverwerking in Word, spreadsheets maken in Excel, vergaderen in Teams, of een presentatie in PowerPoint. Zelfs voor archivering van jouw bestanden kun je goed werken met Office 365.

Wilt u meer informatie over bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op.

bottom of page