top of page

VoIP Zakelijk

Lexact levert al 10 jaar vaste telefonie via het internet. Daarmee zijn we een ervaren VoIP aanbieder in de telecommarkt. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt briljante support met onze telefonie voor zakelijk gebruik. Dat is pas vrijheid.

 

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

 

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie via Lexact schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

 

Vriendelijk voor je portemonnee

Telefonie van Lexact is voordelig. Je weet precies waar je aan toe bent: voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online centrale.

Een essentieel onderdeel van telefonie voor zakelijk gebruik is het telefoonnummer.

Heb je al één of meerdere telefoonnummers voor vaste zakelijke telefonie, dan kunnen we die altijd overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we altijd op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Wilt u meer informatie over bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op.

bottom of page