ICT-beheer

Gewoon goed geregeld.

Onbezorgd kunnen werken, dat is prettig. Daarom wens je goed werkende ICT en een partij die actief met je meedenkt. Dat is Lexact.

Lexact verzorgt de inrichting van jouw ICT-systeem met uitsluitend kwaliteitsapparatuur.  Het onderhoud nemen wij graag uit handen. Na oplevering houden wij jouw ICT-omgeving up-to-date en bieden we proactieve monitoring aan, waardoor het risico op fouten en uitval wordt beperkt.

Lexact helpt je vooruit.

Alle oplossingen onder één dak

De afhankelijkheid van ICT-systemen groeit jaarlijks. Tegelijk is er steeds meer te kiezen en worden mogelijkheden uitgebreider. Welke oplossing het beste bij je past, bepalen we graag samen. Met Lexact bent u verzekerd van alle controle en beheerfaciliteiten die nodig zijn om systemen optimaal te laten presteren.

Denk hierbij aan constante monitoring, preventieve updates en onderhoud, back-up van data en natuurlijk een goede bereikbaarheid.

Werkplekbeheer

Door jouw werkplek perfect in te richten en goed te beveiligen kan jij altijd ongestoord werken. Bij problemen of vragen helpen wij normaal gesproken tijdens openingstijden. Is er nood aan de man? Via de spoedservice zijn we 24/7 bereikbaar om hulp te bieden.

Serverbeheer

Lexact beheert je server(s) graag. Dit houdt in dat we updates van software en het besturingsssyteem verwerken, maar ook actief invloed uitoefenen op toegangsbeheer, beleid en randapparatuur. 

Clouddiensten

Office 365

Met Office 365 van Microsoft heb je overal toegang tot je bestanden en e-mail.  Beschik altijd over up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote op je PC, Mac, telefoon of tablet. Houd met collega’s, vrienden of klanten online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 300 gebruikers. Alle opties staan netjes op een rij op de website van Microsoft.

 

Google Workspace

Google Workspace (voormalig G Suite) is het cloudpakket voor bedrijven van Google. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, met Google Workspace beschik je over alle tools om optimaal met elkaar te kunnen samenwerken.

Google Workspace is modulair opgebouwd. Dit betekent dat functionaliteiten naar wens kunnen worden aangezet. Standaardopties van het Starter-pakket zijn het e-mailen via je eigen domeinnaam, videovergaderingen, 30 GB cloudopslag en beheer van beveiliging en andere opties. Een volledig overzicht en prijzen staan de op de website van Google

Veilig met ESET

Security

Lexact officieel partner van ESET die geavanceerde, complete beveiligingspakketten aanbiedt. Het PROTECT portfolio is een uitstekende oplossing als het gaat om beveiliging voor de ICT-omgeving. De software werkt met Windows, iOS (Apple) en Linux. Verkrijgbaar vanaf 35,- euro, excl. BTW.

Zorgeloze ICT in het bedrijf?

Koop een aantal uren support in en sluit een contract uit voor onbeperkte ondersteuning.
Bel ons voor informatie. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.