Netwerk & WiFi

Snel en zonder gedoe internetten

Een goed werkend netwerk is cruciaal om prettig te kunnen werken of ’s avonds op de bank zonder haperingen Netflix te kunnen kijken.

Lexact realiseert snelle en stabiele netwerken. Wij gebruiken de kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Ubiquiti, TP-Link en Cambium Networks. Die allen bovendien prachtig zijn vormgegeven.

Of je nu kiest om lokaal te werken of  in de cloud, een vlekkeloze werking van ICT is in grote mate afhankelijk van een gedegen infrastructuur. Dat regelt Lexact graag voor jou. 

Lexact helpt je vooruit.

Stabiele netwerk, zowel bekabeld als draadloos

Lexact verzorgt de fysieke én draadloze connectiviteit van A tot Z. We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Indien gewenst kunnen we netwerken gecertificeerd opleveren.

router

Stabielste en krachtigste netwerk

Een kantoor met 10 gebruikers, een huis met puberende kinderen en thuiswerkers of een festivalterrein met 10.000 bezoekers? Lexact heeft de apparatuur en de kennis in huis om iedereen overal stabiel en snel internet te bieden. Als je wilt, splitsen we je netwerk in een beveiligd deel voor intern gebruik en een makkelijk toegankelijk gastennetwerk.

Gastvrije WiFi-hotspot

Je eigen hotspot voor gasten werkt als een gastvrije toegangsdeur naar het internet. Je gasten loggen in via een gepersonaliseerde pagina. Je kunt kiezen om ze na het inloggen verder te leiden naar je facebookpagina of website.

Beste beveiliging

De hardware die wij je aanraden voldoet aan de laatste veiligheidscriteria. Wij houden hem voor jou up-to-date: op afstand! Jouw gegevens zijn steeds optimaal beschermd tegen ongewenst bezoek.

Een zorgeloos netwerk?

Neem een onderhouds -of updateabonnement om zeker te zijn dat netwerkapparatuur door ons wordt voorzien
van de laatste updates. Hiermee wordt de veiligheid en stabiliteit van het netwerk gewaarborgd.
Bel ons voor informatie. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.