Telefonie

Bereikbaar via de browser, smartphone of vast toestel.

Met een zakelijk vast telefoonnummer in combinatie met onze online telefoniecentrale is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor je klanten. 

Via een vast toestel, je smartphone, of via de browser kan je bellen en gebeld worden. Ook thuis, onderweg en in het buitenland ben je dus gewoon bereikbaar op je vaste bedrijfsnummer. Daarmee is je ‘vaste’ nummer heel flexibel geworden!

De VoIP-oplossing van Lexact is veelzijdig en uitgebreid en af te nemen tegen een vaste lage prijs van 5,20 euro, excl btw, per gebruiker voor alle functionaliteiten.

Lexact VoIP: bellen tegen een vast lage prijs

Telefonie voor kleine en middelgrote bedrijven

Lexact levert een compleet en vooruitstrevend VoIP-platform gericht op flexibiliteit. Het is de beste oplossing voor zakelijke telefonie. Met de app en plug-ins kunnen medewerkers zelf eventueel bepalen waar en wanneer ze bereikbaar willen zijn. 

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie via Lexact schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Ons platform is van de hoogste kwaliteit en wordt continu gemonitord, zodat het maximale uptime heeft.

Geavanceerde functies standaard geregeld

Telefonie van Lexact is voordelig. Je weet precies waar je aan toe bent: voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online centrale en bellen is daarbij inbegrepen.

Mobiele telefonie

Lexact regelt ook mobiele abonnementen van alle bekende Nederlandse aanbieders, zoals T-Mobile, Vodafone en KPN. Zakelijke abonnementen met onbeperkt bellen en dataverbruik is verkrijgbaar vanaf 14,- euro, incl btw, per maand. 

Bellen via het internet tegen een vaste prijs?

Dat is mogelijk met Knap-VoIP. Optimaal bereikbaar op de zaak of onderweg.
Bel ons voor informatie. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.