Webdesign

Uitstekende websites die goed gevonden worden

Onze uitdaging!

Je bent vindbaar!

We helpen jouw potentiële klanten om jou online te vinden.

Je wilt dat je website aansluit op wat je doet, en dat je je klanten bereikt. Knap Webdesign denkt met je mee over je doelgroep en je online communicatie. We zetten een compleet nieuwe website voor je op, of maken je oude website weer helemaal up-to-date.

Goed geregeld en zonder zorgen.

Je nieuwe website klaar in 3 stappen

 Je krijgt een goed vindbare, website die er ook op mobiel en tablet goed uitziet. WordPress en Joomla!, waarin wij ons specialiseren, zijn hiervoor uitstekend geschikt. We leveren optimale SEO, goede support en stabiele hosting.

1. Laat ons zien wie jij bent.

Bij ons begint alles met een kop koffie. Schuif aan en vertel ons jouw verhaal, wie je bent en wat je doet. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website hetzelfde verhaal vertelt.

2. Wij laten zien wie jij bent!

Naar aanleiding van het eerste gesprek werken wij een ontwerp uit dat aansluit op jouw verhaal. Je krijgt de keuze uit een aantal opties die wij vervolgens omzetten naar een definitief ontwerp.

3. Jij laat iedereen zien wie je bent.

Wanneer de definitieve ontwerpen klaar zijn bouwen wij je site. Alles is mogelijk!

Veilig met ESET

Security

Lexact officieel partner van ESET die geavanceerde, complete beveiligingspakketten aanbiedt. Het PROTECT portfolio is een uitstekende oplossing als het gaat om beveiliging voor de ICT-omgeving. De software werkt met Windows, iOS (Apple) en Linux. Verkrijgbaar vanaf 35,- euro, excl. BTW.

Een net advies voor je ICT-apparatuur?

Wij verkopen niet om te verkopen. Lexact geeft een eerlijk advies over hardware.
Wij horen graag wat je nodig hebt. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.