Zakelijk internet

Fijn werken en relaxen dankzij snel internet

Stabiel en snel internet is cruciaal voor je onderneming. Lexact levert zakelijk internet via alle netwerken, conform de laatste standaarden. 

Alle soorten internetverbindingen zitten in ons portfolio, waaronder VDSL, ADSL, internet via coax en glasvezel. Bij alle verbindingen wordt minimaal één vast publiek IP adres uitgedeeld. Wij monitoren alle verbindingen, zodat we bij een storing snel in actie kunnen komen.

Wij kunnen vrijblijvend uitzoeken welke type verbindingen op je locatie zijn te activeren. Eén van onze medewerkers helpt je graag.

Lexact helpt je vooruit.

Wij leveren alle type internet- verbindingen

Lexact checkt op basis van je adresgegevens welke type verbindingen kunnen worden geleverd. 

Glasvezel (FFTH en FFTB)

Met glasvezel behaal je de meeste snelheid, zowel wanneer je download als upload. Lexact levert internet over alle grote netwerken, zoals KPN, Delta Networks, Eurofiber, Tele2, T-Mobile, Euronet & Ziggo. Daarnaast hebben wij contact met lokale glasvezelinitiatieven en zijn regelmatig ambassadeur van nieuwe projecten. Glasvezelverbindingen zijn mogelijk van 50 Mbps tot en met 10 Gbps.

Kabelinternet (COAX)

Via het partnernetwerk van VodafoneZiggo kunnen wij alle soorten zakelijke Ziggo-verbindingen voor u regelen. Valt het adres binnen Ziggo-gebied, maar is er geen aansluiting aanwezig? Wij kunnen vrijblijvend een AOP-aanvraag doen, waarna prijsopgave wordt verkregen voor realisatie van een aansluitpunt. 

ADSL en VDSL

Wanneer glasvezel of internet via de kabel niet mogelijk is, dan geldt ADSL of VDSL een stabiel alternatief. Internet wordt dan geleverd via het kopernetwerk van KPN. Deze type verbinding is ook uitermate geschikt om als tweede back-up lijn te dienen, wanneer reeds internet wordt afgenomen via de kabel of glasvezel. Wanneer de hoofdverbinding in storing is, neemt de back-uplijn het over.

Internet via 4G / 5G

Via providers zoals T-Mobile of KPN kan internet via een 4G -of 5G-modem worden gerealiseerd. Dit is handig wanneer de vaste lijn te traag is of niet aanwezig is. Ook is het mogelijk om deze verbinding in te zetten als back-uplijn.  

Straalverbinding

Met name in buitengebieden is nog niet altijd snel internet aanwezig In dit geval kan worden onderzocht of een point-to-piont verbinding mogelijk is, waarbij internet vanuit ander locatie wordt gestraald naar de locatie in het buitengebied. Deze techniek wordt ook toegepast om internet te realiseren in bijgebouwen, bijvoorbeeld stallen of bijgebouwen.

Snel internet in het bedrijf?

Of je nu één of meerdere verbindingen wenst, op één of meerdere locaties, wij adviseren je graag vrijblijvend.
Bel ons voor informatie. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.