Verkoop

Uitstekende hardware tegen een goede prijs

Lexact adviseert en levert hardware.

Lexact neemt de tijd om je te adviseren, dit kan tijdens een afspraak of telefonisch. Ontvang van ons een persoonlijke offerte of aankoopadvies. We denken actief mee en verkopen uitsluitend hardware dat past bij de situatie.

Goed geregeld en zonder zorgen

Alle merken en besturings-systemen

Lexact adviseert je alle hardwareaankopen, waaronder computers, printers en tablets. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte hardware. Voor ieder budget hebben wij een passend aanbod. Wij luisteren écht naar je wensen en maken indien gewenst eerst een offerte. Je kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten hardware.

Je wordt altijd op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. Alle benodigde gegevens worden door ons in het ticketsysteem bijgehouden en je ontvangt regelmatig updates.

Direct contact met onze sales afdeling?

Neem contact op met Koen!
Bel naar: 050 211 0805

 

 

 

Desktops en laptops

Bij Lexact kan je terecht voor alle merken computers. Wanneer je een PC met Windows wenst gaat onze voorkeur uit naar HP, Dell of Lenovo. Natuurlijk leveren wij ook apparaat van Apple, zoals de iMac en MacBook.

Wanneer je een laptop of desktop-PC wenst, dan gaan we samen op zoek naar een geschikt model, waarbij jouw computergebruik centraal staat. Krijg vrijblijvend een advies van een specialist en ontvang gratis een offerte. 

Randapparatuur en componenten

Wij leveren alle soorten apparaten rondom je PC, bijvoorbeeld printers, monitors, webcams of headsets.

Ook verzorgen wij voor vervangende onderdelen, bijvoorbeeld wanneer wij tijdens een afspraak een defect hebben geconstateerd aan je computer. Natuurlijk kan je ook altijd een offerte ontvangen voor nieuwe hardware ter uitbreiding van je systeem, bijvoorbeeld voor een videokaart of uitbreiding van geheugen (RAM). 

 

Netwerkapparatuur

Lexact verkoopt krachtige netwerkapparatuur zoals routers, switches, WiFi-punten (accesspoints) en netwerkadapters. Een goed werkende netwerkinfrastructuur is de basis om goed te kunnen werken, zowel thuis als op het kantoor. Verkrijg een netwerk conform de laatste standaarden, waaronder WiFi 6.

Servers

Wij leveren standaard én op maat servers van de merken HP en Dell. Indien je licenties voor Windows Server wenst, dan kunnen wij dit als geautoriseerd wederverkoper regelen. Meestal gaat verkoop gepaard met beheer. Dit houdt in dat we updates van software en het besturingsssyteem verwerken, maar ook actief invloed uitoefenen op toegangsbeheer, beleid en randapparatuur.

Veilig met ESET

Security

Lexact officieel partner van ESET die geavanceerde, complete beveiligingspakketten aanbiedt. Het PROTECT portfolio is een uitstekende oplossing als het gaat om beveiliging voor de ICT-omgeving. De software werkt met Windows, iOS (Apple) en Linux. Verkrijgbaar vanaf 35,- euro, excl. BTW.

Een net advies voor je ICT-apparatuur?

Wij verkopen niet om te verkopen. Lexact geeft een eerlijk advies over hardware.
Wij horen graag wat je nodig hebt. Het telefoonnummer is 050 – 211 08 00.